2016 Renault Megane Sedan Satışta

2016 Renault Megane Sedan Satışa Çıktı Kısa bir süre önce Hatchback versiyonu ile beğenileri toplamaya başlayan 2016 Renault Megane, 12 […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 14 Ekim 2016 saat 11:26

2016 Renault Megane Sedan Satışa Çıktı

Kısa bir süre önce Hatchback versiyonu ile beğenileri toplamaya başlayan 2016 Renault Megane, 12 Ekim çarşamba günü itibari ile Sedan versiyonunu da satış kanallarından kullanıcıların beğenisine sunmaya başladı. 62.600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan olan 2016 Renault Megane Sedan, HB modeli ile aynı tasarıma özelliklerine sahip. 2016 Renault Megane Sedan’da 550 litre ile C Segmentinin en büyük bagaj hacimini sunuyor diyebiliriz.

Buna ek olarak 2016 Renault Megane Sedan C segmentinde en uzun dingil mesafesine sahip olan araç, bu özelliği sayesinde oldukça geniş bir yaşam alanı ve konforu beraberinde sunuyor. Renault tarafından sadece Bursa Tesislerinde üretilecek olan Yeni Megane Sedan aynı zamanda 30 farklı ülkeye ihraç edilerek her zaman olduğu gibi Türkiye’nin en çok ihraç edilen araçları arasında yerini alacak.

2016 Renault Megane Sedan

Motor Seçenekleri

1,6 ve 1,2 litrelik benzinli motor, 1,5 ve 1,6 litrelik dizel motor seçenekleri ile satılacak olan Yeni Renault Megane Sedan; 1,2 benzinli ve 1,5 dizel motor seçeneklerinde ayrıca EDC otomatik şanzıman kombinasyonlarına da sahip. Güncel motorlara Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 farklı donanım paketi eşlik edecek.

İç Tasarım

İç mekanda 7 inçlik gösterge paneli ve orta konsolda yer alan 8,7 inçlik tablet multimedya ekranı modelin teknoloji algısını zirveye çıkarmayı başarıyor. R-Link 2 altyapısına sahip olan bu sistem tüm akıllı telefonlar ile uyumlu olarak çalışabiliyor.

Opsiyonel olarak 2 farklı renkte deri koltukla satın alınabilen Renault Megane Sedan’da 8 metalik ve 1 opak renk seçeneği de bulunuyor. Üst pakette yer alan Pure Vision Full LED far sistemi markanın aydınlatma konusunda geldiği noktayı temsil ediyor.

2016 Renault Megane Sedan modelleri ile ilgili detaylı bilgileri ve araç özelliklerini görmek için tıklayın

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir