2017 Honda Civic Hatchback

Honda firması geçtiğimiz aylarda konsept versiyonunu gösterdiği Honda Civic hatchback için sonunda seri üretim haberlerini vererek modelin yeni versiyonunu tanıttı. Konsept versiyonuyla […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 28 Ağustos 2016 saat 11:10

Honda firması geçtiğimiz aylarda konsept versiyonunu gösterdiği Honda Civic hatchback için sonunda seri üretim haberlerini vererek modelin yeni versiyonunu tanıttı. Konsept versiyonuyla hemen hemen aynı görüntüler veren yeni Honda Civic hatchback, önemli yeniliklerle geliyor.

Otomobilin B segmenti ile C segmenti arasında olan ve sedan ile coupe gövde tasarımı arasına sıkışan yeni gövdesi LX, Sport, EX, EX-L ve yeni Sport Touring seçenekleri ile bizlerle buluşacak. 1,5 litrelik hacimli tüm motor seçenekleri turbo beslemeyle destekli ve 180 beygirlik Sport versiyon dışındaki modellerde normal piyasadaki araçlara göre daha kuvvetli beygir seçenekleri bulabileceksiniz. Sport versiyon haricindeki motor seçeneklerinde 174 beygir güç üretiliyor.

Tüm seçeneklerin tork değeri ise 220 Nm. Yeni nesil Honda Civic Hatchback de Turbo desteğinin dışında manuel şanzımanla da alabiliyor olacağız. Civic hatchback için heyecan uyandıran bir başka gelişme ise 6 ileri manuel şanzımanın yanında CVT seçeneğininde bulunuyor olması.

Civic’in standart paketi içinde adaptif cruise kontrol, şerit takip, yokuş kalkış, elektronik frenleme ve Honda Sensing sistemleri yer alıyor. Diğer araçların bu sene uygulamaya başladıkları multimedya seçeneklerinde ise Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu Honda Display Audio sistemi bizi bekliyor olacak.

Bu yazımızda yeni Honda Civic Hatchback hakkında çıkan son bilgileri sizlerle paylaşmaya çalıştık. Otomobilin 2017 yılının hangi döneminde çıkacağı henüz belli değil. Belli olduğunda buradan gelişmeleri payalaşacağım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederi.z

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir