2017 Honda Civic RS Geldi

Honda Türkiye, yeni kasası ile kullanıcılarının ilgisini çektiği ancak motoru ile oldukça tepki aldığı modeli Civic’in modellerini Türkiye pazarına getirmeye […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 10 Şubat 2017 saat 16:28

Honda Türkiye, yeni kasası ile kullanıcılarının ilgisini çektiği ancak motoru ile oldukça tepki aldığı modeli Civic’in modellerini Türkiye pazarına getirmeye devam ediyor. Serinin merakla beklenen modeli olan  Honda Civic RS bugün itibari ile Honda plazalarda satışa sunuluyor.

Honda Civic RS

2017 Civic RS‘ in kaputunun altında 1.5 litrelik turbo beslemeli benzinli motor bulunuyor. Honda Civic RS, 109.900 TL fiyat etiketi ile yollara çıkmaya hazır.

Honda Civic RS Motor ve Özellikler

Honda Civic’in bir önceki kasasında 1.8 litrelik V-TEC motor ile satışa sunduğu Civic RS modeli, kasada yapılan değişiklikler ile birlikte bu sefer 1.5 VTEC Turbo beslemeli motoru ile yollarda olacak. Bu motor ürettiği 182 beygir güç ile sizi kendine hayran bırakacak diyebiliriz. 2017 Civic RS, şehir içi ve dışında tüketim konusunda da oldukça cimri gözüküyor. Özellikle 6 ile CVT şanzıman ortalamada 100 km de 6.1 litrelik tüketim değerleri ile kendine hayran bırakacak gibi. Ayrıca motor makismum 240 nm tork üretebiliyor. Bu da kalkışlarda oldukça etkili bir performans sergileyeceği anlamına geliyor.

Türkiye versiyonunda şanzıman seçenekleri ise 6 ileri manuel ve CVT otomatik olacak. Honda Civic RS 1.5 Benzinli CVT Versiyonun değerlerini görmek için hemen tıklayın

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir