2021 Hyundai Bayon Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

2021 Hyundai Bayon satışa çıktı. Hybrit ve Benzinli modelleri ile yakıt tüketimleri burada. Türkiye fiyatı ve donanım özelliklerini inceleyin

2021 Hyundai Bayon Yan Görünüm
Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 25 Haziran 2021 saat 13:59

Segmentindeki dengeleri değiştirmeye geldi.

Hyundai’nin ödüllü SUV ailesinin genlerini taşıyan Hyundai BAYON, kompat crossover B SUV olarak ailedeki yerini aldı. Şık stili, geniş iç hacmi ve sahip olduğu akıllı teknolojilerle uzun bir özellik listesi sunarak segmentindeki dengeleri tamamen değiştirmeyi hedefleyen Bayon B SUV segmentinin değişilmez seçeneklerinden biri olmak için mücadele edecek. Bu segmentte bulunan ve ülkemizde Yılın Otomobili Ödülünü alan Fiat Egea Cross olacak.

Şehir içi veya şehir dışı, tüm yolculuklara doğuştan hazır ; 48V Hafif Hibrit Sistem ile donatılabilen yenilikçi güç aktarım organları, yüksek oturma pozisyonu ve üstün kullanım kolaylığıyla BAYON, şehir içi ve şehir dışı yolculuklarda tüm ihtiyaçları tek seferde sunuyor.

Konu güvenliğe geldiğinde Bayon hep bir adım önde olmayı planlıyor. Gelişmiş Sürüş Asistanı Sistemleri’ni barındıran Hyundai SmartSense sayesinde geniş kapsamlı bir güvenlik paketi sunan BAYON’la her yolculuğa, üst düzey güvenliğin gönül rahatlığıyla çıkacaksınız.

Ferah iç tasarımı ve geniş hacmiyle her maceraya hazır. Hayatın karşınıza çıkaracağı maceralar sizi nereye götürürse götürsün, BAYON’un güvenli ve sağlam bir SUV hissi sunan yüksek oturma pozisyonu, ferah iç mekânı ve geniş bagaj hacmiyle tüm yolculuklara hazırsınız.

Sınıfındaki En İyi Dijital kokpiti Sunuyor

Üst segmentlerinden birini seçmeniz durumunda 10,25” dijital gösterge paneli ve bölünmüş ekran özelliğine sahip oluyorsunuz.  10,25” merkezi dokunmatik ekran gibi son teknoloji ürünü özellikler, BAYON’un dijital kokpitini sınıfındaki en iyilerden biri halinde getiriyor. Güvenlikte yeni seviye; Güvenlik konusunda segmentinde öne çıkan BAYON, pek çoğu standart donanım olarak sunulan Hyundai SmartSense güvenlik özelliklerinden oluşan kapsamlı bir listeyle geliyor.

Car Play ve Android Auto Özellikleri

Merkezi dokunmatik ekranın sunduğu Apple CarPlay™ desteği sayesinde akıllı telefonunuzu bağlayarak telefon fonksiyonlarınızı büyük ekrana kolayca yansıtabilirsiniz.

5 yıl veya 100.000 km Hyundai Onarım Güvencesi Alabilirsiniz. Tüm Hyundai’ler gibi, BAYON da en yüksek kalite standartlarında üretilir. Biz de, arabanız için endişelenmeden yolculukların keyfini çıkarabilmeniz için 5 Yıl 100.000 Km Hyundai onarım güvencesiyle birlikte sunuyoruz.

Göz alıcı tasarım özellikleri.

BAYON, belirgin çizgileri ve göz alıcı oranları ile estetik konusunda da tüm istekleri karşılamayı başarıyor. Şık ve stil sahibi tasarımıyla öne çıkan model, Hyundai’nin ödüllü SUV mirasını görsel açıdan çarpıcı bir yorumla birleştiriyor.

BAYON’un dünya prömiyerini kutlamak için Avrupa’nın dört bir yanından 9 farklı sanatçıyı modelin tasarımından ilham alan benzersiz sanat eserleri yaratmaya davet ettik. Proje fikri, modelin benzersiz özellikleri temel alınarak ortaya çıktı. Avrupa için özel olarak geliştirilen ilk Hyundai modeli olan BAYON ve Hyundai’nin “Duygusal Sportiflik” tasarım kimliğini yansıtan özgün model tasarımı, sanatsal bir ilham kaynağı oldu.

2021 Hyundai Bayon Yan Görünüm

Duygusal sportifliğin güçlü şıklığı.

Hyundai’nin temel SUV tasarım öğelerini barındıran BAYON, keskin görünümü ile güçlü ve şık bir duruş sergiliyor. Kendinden emin bir karaktere sahip modelin güçlü çizgileri ve ok biçimindeki farları, Hyundai’nin Duygusal Sportiflik felsefesini yansıtan tasarım kimliğinin dinamik bir yorumunu ortaya koyuyor. Bu tasarım kimliği oran, mimari, stil ve teknoloji arasındaki uyumla tanımlanıyor.

2021 Hyundai Bayon Motor Seçenekleri

Çevre dostu 3 motor seçeneği ; Çevre konusundaki hassasiyetinizi paylaşıyor, sınıfının en iyi CO2 verimliliğini sağlayan üç motor seçeneğini tercihinize sunuyor.

48V Hafif Hibrit Motor ; Hyundai BAYON’un opsiyon olarak sunulan 48V Hafif Hibrit Sistemi, hem yakıt tasarrufu hem de daha düşük emisyon sağlıyor. Bu sistem, bataryanın şarj durumuna ve hızlanma derecesine bağlı olarak hızlanma sırasında yanmalı motoru ilave 60 Nm tork ile destekler. Bu sayede güç aktarım mekanizmasının sağladığı yakıt tasarrufu ve CO2 emisyonu önemli ölçüde iyileştirilir.

Akıcı vites geçişi ; 6 İleri tam otomatik (6 AT) ve 7 ileri çift kavramalı şanzıman (7 DCT) dahil olmak üzere akıcı vites geçişi sağlayan şanzıman seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.

48V hafif hybrid teknolojisi ile yakıt tasarrufu sağlayın ve emisyonu azaltın. BAYON’un 48V Hafif Hibrit Sistemi, yakıt tasarrufu sağlamak ve emisyonu azaltmak için hızlanma sırasında yanmalı motoru ilave torkla destekler. Hyundai’nin hafif hibrit teknolojisi, 0,46 kW/sa 48V kompakt lityum iyon batarya ve yeni bir Hafif Hibrit Marş Jeneratörü (10kW’a kadar elektrik gücü) kullanır. Bu teknolojinin avantajları hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

7 ileri çift kavramalı şanzıman

İster otomatik modu kullanın ister vitesi manuel olarak değiştirmeyi seçin, BAYON’un çift kavramalı şanzıman sistemi son derece hızlı vites değiştirme olanağı sağlıyor. Bayon Test Sürüşü için bu linki kullanabilirsiniz

Hyundai Bayon Türkiye Fiyatı

Hyundai Bayon 6 ileri Manuel ve 6 ileri yarı otomatik şanzıman ile 7 ileri DCT şanzıman olmak üzere 3 farklı şanzımana sahip 1 litre, 1.4 litre ve 1 litre hybrit modelleri 2021 Haziran ayı itibari ile Türkiye de satışa sundu. Giriş seviyesi olan 1 litre motor hacmine sahip 6 ileri manuel şanzımanlı modeli 201.900 TL anahtar teslim fiyatı ile satışta bulunuyor. Bayon’un en yüksek fiyatlı modeli olan Hyundai Bayon 1.0 Hibrit Elite DCT seçeneği ise 323.000 TL den satışta bulunuyor. Araçların yakıt tüketimi analizleri ve diğer donanım seçenekleri hakkında verilere ulaşmak için bu linki tıklayabilirsiniz. 

Hyundai Bayon Modelleri

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir