2021 Renault Kangoo Özellikleri, Fiyat ve Donanım Bilgisi

Yeni Renault Kango Dizel, Benzinli ve Elektrikli versiyonları ile hafif ticari sektöründe yeni bir oyun alanı açmaya hazırlanıyor. Geniş ailelerin de tercihi Kangoo motor seçenekleri ve özellikleri..

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 19 Aralık 2020 saat 19:57

Renault’un hafif ticari sınıfında bulunan 2021 Renault Kangoo, ilk olarak 1998 yılında satışa sunuldu ve ülkemizde Fiat Doblo’nun en iyi rakiplerinden biri olarak yer almaktaydı. Şimdi ise 2021 Renault Kango yenilenen yüzü ile satışa sunuluyor. Yeni tasarım anlayışını üzerinde barındıralan 2021 Kangoo, bu görünümü ile daha dinamik ve sportif bir yapıya kavuşmuş olarak gözüküyor. Renault’un Fransa fabrikalarında üretilen Yeni 2021 Renault Kangoo’nun üretimde olan ve yenilenen kasası ile satışta olan Renault Clio modelinde kullanılan motorları taşıyacağı tahmin ediliyor.

Dış Tasarım

2021 Renault Kangoo  önceki nesline göre bambaşka bir boyuta taşıyan karakteristik detayları üzerinde taşıyor. En dikkat çekici değişim modellerin ön yüzünde. Yeni Kangoo şık bir panjur tasarımına kavuşuyor. Krom detaylarla süslenen bu panjurun ortasındaki Renault logosu da büyütülmüş.

2021 Renault Kangoo Yenilendi

Easy LINK multimedya sistemi ve engelsiz bir geri görüş imkanı sağlayan dijital dikiz aynası da Kangoo Van’ın özellikleri arasında yer alıyor. Dijital bir dikiz aynası, Römork Dönüş Yardımı, Gelişmiş Acil Durum Aktif Frenleme ve Fren Stabilite Kontrolü yenilikleri arasında yer alıyor.

Ülkemizde satışta olan Kangoo Express, 4.000 litrelik bir bagaj hacmine sahip. Renault’ın yeni nesil model aks mesafesine göre 3.300 litre ve 4.900 litre arasında değişen bir bagaj hacmine sahip olacak. Renault Kangoo binek ve Van karoser yapılarına sahip olarak satışa sunulması planlanan modelin böylece segmentindeki en geniş taşıma kapasitesine sahip araç olacak gibi gözüküyor.

Bu Araçlar İlginizi Çekebilir

 

İç Tasarım

2021 Renault Kangoo ‘da yeni jenerasyona geçişle birlikte artık eskiyen konsol tasarımı da değişiyor. Direksiyon simidi üç kollu yapıyı sürdürse de daha modern bir görünüm sergiliyor.

2021 Renault Kangoo Yenilendi

Konsolun merkezindeki bilgi-eğlence ekranı, hava menfezlerinin altında yer alıyor. Onun altında da piyano tuşu benzeri fiziksel tuşlara ve iklimlendirme ayarlarının yapıldığı döner düğmelere yer verilmiş. Direksiyon simidi, üç kollu tasarımı ve arkasında kadranlar arasında küçük bir LCD ekran bulunan geleneksel bir gösterge panelininde özellikleri arasında yer aldığını söyleyelim.

Model Şanzıman Yakıt Fiyat
Cargo Maxi Joy 1.5 Blue dCi 95 bg Manuel Dizel 161.900

Motor Seçenekleri

Modelin manuel ve otomatik şanzımanlarla eşleştirilmiş geleneksel benzinli ve dizel motorlarla birlikte sunulmasını bekliyoruz. Pilli elektrikli versiyon da seriye katılacak.

Dört Kangoo versiyonu da 2021 yılının 2. yarısında yani yaza doğru satışa çıkacak. Türkiye’de iki farklı versiyonu olan Kangoo’nun güncel fiyatları 161.900 TL’den başlıyor. 2021 Renault Kango’nun fiyatı ise henüz net değil. Güncel fiyat bilgileri yakıt tüketimi verilerini güncel olarak buradaki Renault sayfasından takip edebilirsiniz.

Yorumlar

  • Gökhan dedi ki:

    Ohaaa herkesin ne kadar çok yorumu varmış. Ben şimdi haberi görünce yorumlara takıldım yaa laaa. Yeminle doblocu eniştelersiniz heee =)

  • Hakan dedi ki:

    Tasarımı gayet güzel olmuş çok beğendim.

  • Kıvanç dedi ki:

    belliki tasarım için çok uğraşmışlar tourneo courier in önünü değiştirip Renault amblemi koymak kolay olmasa gerek..

  • Hakan dedi ki:

    Valla bence süper olmuş. Diğer markalara göre çok çok iyi olmuş. Motor seçeneklerini bilmiyorum ama bence güzel satar. Otomatik vites çıkartır mı ki

  • Ceyhun Selimoğlu dedi ki:

    Renault iyiki bir tasarım yaptın bunu tüm modellerine uyarlıyorsun. Volkwagen Caddy varken tutulmaz Caddy lider ve rakipsizdir bu sınıfta

  • Yorum Yaz

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir