2019 Renault Zoe Elektrik
295.000 TL
Fiyat Güncelleme Tarihi :01.12.21. Fiyat bilgi amaçlı eklenmiştir.
Ziyaret
1298 kez görüntüledi
İlan Numarası
22823
Araç Tipi
Otomobil
Araç Bilgileri
Üretim Yılı
2019
Marka
Model

2019 Renault Zoe Elektrik

Paket / Seri
Segment
A Segment
Performans
Vites
Otomatik vites
Beygir Gücü
95 hp
0 - 100 km Hızlanma
13 sn
Enerji & Tüketim
Enerji Türü
Elektrik
Menzil (WLTP)
403 km
Karma Tüketim (WLTP)
22.00 kWsa /100km
Batarya
84.0 kWh
kW AC Şarj
9.0 saat
kW DC Şarj
30 dk
Karşılaştırmaya Ekle

2019 Renault Zoe Elektrik İnceleme

Renault markası tarafından üretilen ZOE, 84.0 kwh bataryasından güç alarak 95 hp beygir güç üretir. Elektrikli motor kullanan araçlarda tüm tork anında üretilir. Oysa ki bir içten yanmalı araçta motorun tork üretmek için birkaç devir alması ve bu gücü tekerleklere ulaştırmak için önce şanzıman aracılığıyla yönlendirmesi gerekir. Elektrikli araçlarda doğrudan yüksek torkta ve elektrikli motorun yüksek devirlerinde bile debriyaja gerek kalmaz. Hangi hızda olursanız olun istediğiniz zaman anında hızlanabilir ve gaz pedalından ayağınızı çektiğinizde durabilirsiniz. Renault Elektrikli ZOE 0 - 100km Hızlanmanması 13 saniyedir. AC Şarj istasyonlarında 11 kWh ile şarj ederseniz araç %80 doluluk oranına saat de ulaşacaktır. Hızlı şarj ünitelerini kullanarak DC Sarj da 50 kWh ile şarj ederseniz %80 doluluk oranına 30 dakika gibi kısa bir sürede ulaşır. Elektrikli ZOE full dolu batarya ile 403 km yol yapmaktadır. Bu mesafe havanın sıcak soğuk olması ya da yağmurlu olması gibi değişkenlerden ve kullanıcının aracı kullanım tipine göre değişiklik gösterecektir.

Yıllık Yakıt Tasarrufu

Elektrikli araçların yakıtı benzinli araçlara göre daha ucuzdur. Yılda ortalama kilometre yapıldığını ve benzine yaklaşık ₺ harcandığını varsaydık. Buna kıyasla, aynı mesafe için Renault ZOE güç sağlamak üzere gerekli elektriğin maliyeti daha düşüktür. Bu da ortalama beş yıllık araç sahipliği süresinde ₺'ye varan tasarruf demektir.

Renault ZOE
Tahmini Elektrik Harcaması / Yıl
Benzinli Araç
Tahmini Yakıt Tüketimi / Yıl
km
/ Litre
L / 100 km
/kWh

KASA TİPİNE GÖRE ARAÇLAR

Sedan Arabalar

Sedan Kasa Tipi Arabalar

Sedan olarak adlandırılan arabalar klasik dört kapılı araçlardır. Özellikle aileler ve kurumsal şirketlerin günlük kullanım için tercih ettiği kasa tipidir.

Sedan Arabalar
Hatchback Arabalar

Hatchback Arabalar

Genel olarak bagaj hacmi daha küçük olan kasa tiplerine hatchback deniyor.Park etmesi kolay olduğu şehir hayatında hatchback abalar tercih edilir.

Hatchback Arabalar
SUV Arabalar

SUV Arabalar

Sport Utility Vehicle, Türkçe'si Spor Amaçlı Taşıt. Hem minivan, hem station wagon hem de çekme özelliğine sahip olan yüksek araçlara denir.

SUV Arabalar
Coupe Arabalar

Coupe Arabalar

Coupe araba, iki kapılı olarak tasarlanmış otomobil modellerine verilen isimdir. Sportif bir görünüme sahip olan coupe arabalarda 2 ya da 4 adet pencere bulunur.

Coupe Arabalar
Cabrio Arabalar

Cabrio Arabalar

Üstü açık olarak bilinen bu arabalar açılıp kapanabilen tavanlı, bütünü ile indirilebilir cam fonksiyonuna sahip, iki ya da dört kapıdan oluşan karoser tipi binek otomobillerdir.

Cabrio Arabalar
Elektrikli Arabalar

Elektrikli Arabalar

Yakıt tüketimini azaltarak, çevreye duyarlı tüketim seçenekleri sunan ve 0-100 hızlanma konusunda aşırı performanslı olan arabalardır.

Elektrikli Arabalar
Pickup Abaralar

Pickup Abaralar

Genellikle kamyon tipinde bulunan arkasında kasası bulunan yük taşınabilir taşıttır. Kamyonetlerden daha hızlı ve konforlu olması tercih edilmesinde rol oynar.

Pickup Abaralar
Hafif Ticari Araçlar Minivan ve Panelvan

Hafif Ticari Arabalar

Hafif ticari araçlar brüt ağırlığı 3.5 tonu geçmeyen araçlara denilmektedir. Düşük maliyetleri ve yakıt tasarruflu olmalarından dolayı şehir içinde kullanılırlar.

Hafif Ticari Arabalar

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir