2017 Nissan Qashqai Tanıtıldı

Cenevre Otomobil Fuarı’nda Nissan Qashqai yeni tasarımıyla ile ilk kez görücüye çıktı.Nissan markasının en çok satan crossover modeli olan Nissan Qashqai “V” şekilli ön […]

2017-Nissan-Qashqai
Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 2 Mayıs 2021 saat 15:08

Cenevre Otomobil Fuarı’nda Nissan Qashqai yeni tasarımıyla ile ilk kez görücüye çıktı.Nissan markasının en çok satan crossover modeli olan Nissan Qashqai “V” şekilli ön ızgara yapısını daha keskin hatlardan oluşturarak Qashqai modelini daha sportif bir hale getirmiş.

Nissan Qashqai Tasarım

V şeklindeki ön ızgarada aynı şekilde farlar üzerinde yer alan yeni gündüz farkları hemen dikkatleri üzerine çekiyor. V Şeklinde panele uyum sağlayan bu çizgilere aşağıya doğru uzayan bir yapı sergiliyor. Yeni Crossover modellerinde kullanılan uzun tampon yapılarına ayak uyduran Qashqai sis farları ile tamamlanan tamponu ile sportif bir görüntü kazanmış. Bu arada dilerseniz özel renk çizgiler ile araca farklı bir renk katabilirsiniz.

2021 nissan qashqai Ön görünüm

Araca profilden baktığımızda ise 3 tane çizgi ile yukarı doğru şekillenen bir yapıyla karşılaşıyoruz. Krom çıtalar aracın yapısına güzel bir aselet katmış diyebiliriz. Belki bir basamak yaptırmak daha sonrasında avantaj sağlayabilir.

Tasarım ekibi iç mekanda malzeme kalitesi önemli bir şekilde değiştirerek Yeni Nissan Qashqai modelinde göstergeler, vites kolu ve altı düzleştirilen yeni spor direksiyon ile dikkatleri çekmeyi başarmışlar.

İç Tasarım

Nissan Qashqai makyaj operasyonu ile bir çok özelliği de yenilenmiş. Süspansiyon sistemi, direksiyon tepkime süresi ve ses yalıtımı konularında da iyileştirmelere gidilmiş. Bunlara ek olarak Yeni nesil Nissan Connect multimedya sistemi ile daha iyi bir multimedya deneyimi sizleri bekliyor. Yeni Qashqai, isteğe bağlı olarak 7 hoparlöre sahip BOSE ses sistemi ile de satın alınabiliyor.

2021 nissan qashqai giriş paketi iç tasarım

Yeni nesil güvenlik teknolojileri ile donatılan Qasqai, yaya algılama özelliğine sahip acil fren sistemi ve şehiriçi trafik yoğunluk sistemi gibi akıllı sürüş teknolojileri ile sizi düşünmeye devam ediyor.

2017 Nissan Qashqai Galeri

Nissan Qashqai Motor Seçenekleri

2018 makyajlı Nissan Qasqai  2017 Ekim ayı itibari ile Türkiye de olacağı açıklandı.  Yeni Nissan Qasqai motor seçeneklerinde değişikliğe gitmeyecek. 1.5 litrelik hacme sahip 110 beygir gücündeki dizel motorun performansına devam edeceği bildirildi. Nissan Qasqai modellerini görmek ve yakıt tüketimlerini incelemek için tıklayın

 

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir