2017 Yamaha X-Max 300 Kaç Yakar

Yamaha X-Max 300 dan İhtiyacınız Olanı İsteyin İş ve özel hayatımız arasında doğru bir denge kurmak isteriz. X-MAX 300 günlük […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 28 Nisan 2017 saat 10:16

Yamaha X-Max 300 dan İhtiyacınız Olanı İsteyin

İş ve özel hayatımız arasında doğru bir denge kurmak isteriz. X-MAX 300 günlük hayatı daha kolay, daha sade ve daha keyifli hale getirme gücüne sahip. Motosiklet tarzı çatallar ve yüksek jantlarla donatılan kompakt şasi, size çevik ve sportif yol tutuşunu birinci sınıf konforla sunarken, güçlü ve verimli yeni Blue Core, hafta içi işe veya hafta sonu gezmeye giderken ihtiyacınız olan performansı sağlar. Saf MAX DNA’sı kullanılarak üretilen sportif gövde, dinamik bir görünüm sunar. 2 tam kapalı kask saklamaya uygun olan, geniş sele altı saklama bölmesine ve standart donanım olarak ABS ve Çekiş Kontrol Sistemine sahip X-MAX 300, size ihtiyacınız olanı vermek için üretildi: MAX eğlencesi ve MAX pratikliği.

x-max 300


TMAX’in dinamik DNA’sının tasarımında büyük rol oynadığı ve Euro 4 uyumlu 300cc motor hacmine sahip yeni X-MAX 300, Mayıs ayından itibaren Yamaha Motor bayilerinde satışa sunuldu. Yeni X-MAX 300 daha yüksek performans sunmanın yanı sıra yakıt ekonomisini iyileştirmeye ve emisyonları azaltmaya olanak sağlayan yeni nesil Yamaha Blue Core teknolojisine sahip olarak donatıldı. Gelişmiş yeni şasi tasarımı, motosiklet seviyesinde yol tutuş performansı sunuyor ve ikili LED farlara ve ortada uzun fara sahip olan dikkat çekici tasarımıyla bugüne kadar üretilen en dinamik görünümlü Sport Scooter’lardan biri haline geliyor. Heyecanın yanında pratikliği de yanıt veren X-MAX 300 sabah 9 akşam 6 rutinine hazır.

Akıllı Anahtar Teknolojisi

Üst düzey özelliklere sahip olan yeni X-MAX 300’ün üretiminde kullanılan en son teknolojilerden biri de Akıllı Anahtar kontak sistemidir. Anahtarları hangi cebinize koyduğunuzu bulmak için harcanılan zamanı geri kazandıran bu yeni sistem aynı zamanda Yamaha’nın en yeni Sport Scooter’ının tasarım ve teknoloji bakımından nasıl liderlik ettiğinin de göstergesi olacak gibi duruyor.

X-Max 300 Detaylar

  • Saf TMAX DNA’sına sahip sportif ve dinamik tasarım
  • Performans ve ekonomi sağlayan Blue Core
  • Dengeyi artıran motosiklet tarzı çatallar
  • Güvenli sürüş için Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
  • Smart Key: anahtarsız kontak sistemi
  • Parlak ve şık LED ön ve arka lambalar
  • 2 tam kapalı kask ve daha birçok eşyayı saklamak için geniş sele altı saklama alanı
  • Çok işlevli gösterge paneli ve anahtar kontrolü
  • Cihazlarınızı şarj etmek ve elektriğe bağlamak için 12 V soket
  • Sportif yol tutuşu ve denge sunan yüksek jantlar
  • Ön ve arkada disk frenleri, standart donanım olarak ABS
  • Yüksek kaliteli sele ve geniş sele altı saklama alanı

x-Max 300 Saklama Alanı

X-MAX 300 bu üstün Sport Scooter’ın günlük işlevler açısından da en iyisini sunmak üzere tasarlandığı için saklama alanlarına çok özen gösterir. Selenin altında bulunan sınıfının en geniş eşya saklama alanına 2 tam kapalı kask ve daha birçok eşya konulabilir. Ekstra geniş boyutları sayesinde bilgisayarınızı da saklanabileceği bu alan, hafta içi işe ve hafta sonu gezintiye giderken oldukça işe yarayacak gibi duruyor. X-Max 250 de olduğu gibi bu modelde de direksiyon altı saklama alanının iki bölmeli olarak tasarlandığını görüyoruz. Özellikle sol taraftaki torpido bölümünde telefon sarj edebileceğiniz bir bölüm bile bulunuyor.

x-max 300

Daha Az Yakıt Tüketimi : X-Max-300 Kaç Yakar?

X-MAX 300 Yamaha’nın yeni 300cc motorunu kullanıyor. X-Max temel amacı daha az yakıt tüketerek daha yüksek güç üretmek olan Yamaha’nın yeni nesil Blue Core teknolojisi kullanılarak tasarlandı. Yamaha mühendisleri yeni 4-zamanlı motorun çalışmasını her yönden analiz ederek güç kayıplarını azaltmanın yanı sıra yakıt verimliliğini artırmayı ve daha yüksek performans seviyelerine ulaşmayı başardı. Euro 4 uyumlu olan yeni 300cc motor hacmi; önceki 250cc tasarımına göre daha iyi hızlanma ve daha yüksek azami hız sunarken yakıt tüketimini azaltır ve daha akıcı ve iyileştirilmiş bir sürüş keyfi sağlıyor. X -Max 300 de Tek silindirli sıvı-soğutmalı ve 4-zamanlı (SOHC, 4-subap) motor kullanıldı. Bu motor

X-Max 300 Dinamik Tasarım

X-MAX 300’ün tamamen yenilenen bir dış görünümü olduğunu görüyoruz. Eğimli ve ikili LED ön farlar ve bunlara ek olarak ortada yeni bir far kullanılmış. Ara kanalın hangi tarafında sürülürse sürülsün karakteristik “MAX ailesi” bumerangı, ön ve arka tekerlekler arasında güçlü bir görsel bağlantı oluşturuyor. Arka gövde ile kuyruk bölümünün keskin ve yukarıya kıvrılmış hatları, saf TMAX DNA’sının güçlü etkisini vurguluyor. Gösterge alanı, X-MAX 300’ün tasarım, kalite ve fonksiyonellik açısından adeta kendi başına bir sınıf yarattığının kanıtı. Tamamen yeni şasi, spor motosiklet benzeri yol tutuşunun yanı sıra gelişmiş yüzey tepkisi ve yüksek hızda iyi denge sunmak için teleskopik çatal ve ikili arka amortisörlerle donatıldı. Bir Çekiş Kontrol Sisteminin (TCS) standart donanım olarak sunulması, bu yeni Sport Scooter’ın sahip olduğu gelişmiş özellikleri vurgulamaktadır. Çekiş kaybı algılandığında arka tekerleğe giden tahriki geçici olarak azaltan bir dizi sensör kullanan bu elektronik sistem, ıslak veya kaygan yüzeylerde sürücüye güven verir.

X-MAX 300 Diğer Özellikler

  • Güçlü ve verimli 300cc yeni nesil Blue Core teknoloji
  • Üstün kalite ve üst düzey kaplama
  • MAX ailesinin dinamik DNA’sı
  • Motosiklet tarzı ön çatallar
  • Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
  • “Akıllı Anahtar” kontak sistemi
  • İyi bir denge sunan 15 inç ön ve 14 inç arka jantlar
  • İkili LED ön farlar ve üçüncü LED uzun far
  • LED ön sinyal lambaları
  • İkonik MAX ailesinin bumerang stili gövde tasarımı
  • İki tam kapalı kask ve daha birçok eşyayı saklamak için sele altı geniş saklama alanı
  • Çok işlevli LCD gösterge ve gidona monte edilen kontrol anahtarı
  • Cihazları şarj etmek / elektriğe bağlamak için 12V soket

Bu yazımızda size Yamaha’nın yeni X-Max 300 serisini tanıtmaya çalıştık. Diğer X-Max modellerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir