2019 Fiat Doblo Premio Plus Fiyatı ve Özellikleri

Fiat Ticari Araçlar, Doblo modeline yeni bir donanım paketi daha ekledi.

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 19 Eylül 2021 saat 11:22

2019 Fiat Doblo Premio Plus Fiyatı ve Özellikleri

Fiat Ticari Araçlar, Doblo modeline yeni bir donanım paketi daha ekledi.

Türkiye’de üretilen ve ticari sınıfında en çok satan modellerinden birisi olan Doblo, 2019 model yılı için yeni bir donanım paketi ile satışa sunuluyor. 2019 Temmuz ayından itibaren showroomlardaki yerini alacak olan model, 1.6 dizel motor ile satışa sunulacak. Bir diğer motor seçeneği ise 1.4 litrelik 95 hp olacak.

Donanım seçeneklerini de arttıran model artık “Premio Plus”  donanım paketi ile de satın alınabilecek. 1.000 TL’ lik bir fiyat farkı ile daha donanımlı bir Doblo Combi sizleri bekliyor.

Yeni Fiat Doblo Premio Plus donanım paketinde geri görüş kamerası standart olarak veriliyor.Ayrıca ön yolcu hava yastığı, yan hava yastıkları, yokuş kalkış desteği, ESP, ESC, ASR, MSC, ısıtmalı ön koltuklar,  5 inç boyutunda dokunmatik ekranli Uconnect, bluetooth, USB, AUX, hız sabitleme, otomatik klima gibi özellikler de veriliyor.

Doblo Cargo ise artık Lux Teknoloji paketi ile de tercih edilebilicek.Bu pakette ise el freni körüğü, 5 inç bilgi-eğlence ekranı, navigasyon ve deri direksiyon simidi sunuluyor. Tüm Fiat Doblo modellerini görmek için tıklayın

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir