2019 Volkswagen Transporter T6 Özellikleri ve Fiyatı

2016 yılında yeni kasası ile satışa sunulan Volkswagen Transporter, aradan geçen 3 senenin ardından 2019 yılı için kapsamlı bir değişiklik […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 5 Mart 2019 saat 13:11

2016 yılında yeni kasası ile satışa sunulan Volkswagen Transporter, aradan geçen 3 senenin ardından 2019 yılı için kapsamlı bir değişiklik segileyebilmek adına makyaj operasyonundan geçerek T6.1 adıyla sahnelere çıkmaya hazırlanıyor. Dünya da 12 milyon adet satış yaparak büyük bir başarıya ulaşanVolkswagen Transporter, bir önceki nesline göre ön tarafında daha büyük ızgaraya sahip. Bun ek olarak araç içindeki teknolojiyi de bir üst seviyeye çıkarmışlar diyebilirim.

Arteon’da gördüğümüz yeni led farlar ile donatılan geniş ızgara yanındaki farlar ile daha modern bir yüze sahip. 2016 da üretilen kasasına göre daha keskin çizgiler ile gelen Volkswagen Transporter, Multivan versiyonunda iki tonlu gövde rengi seçeneğine sahip.

Volkswagen Transporter Teknoloji Doyacaksınız

2019 Volkswagen Transporter T6.1 ‘ in yeni teknolojileri oldukça dikkat çekici. Aracın içine girdiğimizde 2015 yılında Passat serisi ile kullanılmaya başlanılan Multi Dijital göstergeler dikkatleri hemen çekiyor. Ortada bulunan 9.2 inclik dijital gösterge ile sürücü bölümünde yer alan 9 inçlik bilgi ve hız gösterge paneli araca oldukça yakışmış.  Yan rüzgar asistanı ile donatılan yeni model artık kuvvetli rüzgarlarda kendi kendine dengeyi sağlayabilecek. Bununla birlikte arka trafik uyarısı, otomatik frenleme, şerit takip sistemi gibi özellikler de yeni aracın donanımları arasında.

Volkswagen Transporter Motor Seçenekleri

2019 Volkswagen Transporter motor seçeneklerinde başlık olarak 2.0 TDI ünite ve Bi-TDI adı altında iki ünite yer alıyor. TDI ünite 90 hp, 110 hp ve 150 hp gücünde üç farklı seçeneğe sahip. Diğer ünite ise 199 hp güç üreterek performansın en üst noktasını sorguluyor.

Volkswagen E-Golf ile elektrikli modelleri almayanda kullanılmaya başlayan markanın 2020 yılında hibrit motor seçeneği ile de tanışacağız gibi duruyor. Özellikle elektrikli motor ile entegre edilecek olan BI-Motor lar 400 km’ lik yolu elektrikli motoru ile gidebileceği söylentiler arasında.

2019 Volkswagen Transporter yılın son aylarına doğru Avrupa da satışa çıkacak. Ülkemizde de 2020 yılı başında satışa çıkması planlanan Volkswagen Transporter 2019 170 bin TL den başlayan fiyatlar ile satışa çıkacağı ön görülüyor. Araç satışa çıktığında güncel çıkış fiyatlarını buradan takip edebilirsiniz

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir