2019 Yeni Volkswagen Passat

2019 Volkswagen Passat yenilenen kasası ile satışta. Yakıt tüketimi, motor seçenekleri ve donanım özellikleri ile 2019 Volkswagen Passatı inceleyelim.

Volkswagen Passat
Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 20 Temmuz 2021 saat 13:54

Volkswagen’nin en çok satılan ve markanın amiral gemisi olan Volkswagen Passat bir kaç dokunuşla makyajlandı ve yenilendi. Araca ön taraftan baktığımda tamponda bulunan 3 çizgiden oluşan krom ızgara dikkat çekerken modelin arka kısmında ise Arteon’a benzer biçimde Passat ismi bagaja ortasına eklenmiş.

2019 Volkswagen Passat

Otomatik olarak ışık şiddetini ayarlayabilen yeni ön farlar ile gelen VW Passat’ın iç mekanında ise 3 farklı ebatlarda satın alınabilen multimedya ekranı dışında önemli bir değişiklik bulunmuyor.

Volkswagen Passat kullanıcılarını her zaman yeni teknolojiler ile buluşturmayı başaran D segmenti temsilcisi, sürücünün tepki vermediği zamanda devreye girerek aracı kenara çekebilen Acil Durum Asistanı ve 210 kilometre kıza kadar öndeki araç ile mesafesi koruyabilen Yeni Hız Sabitleme Sistemini de ilk kez bu modelde kullanacak.

Volkswagen Passat

Makyajlı Passat’ın altında 1,5 litre 150 beygir güce sahip benzinli TSI motoru ve 1,6 litre 120 beygir gücündeki TDI dizel motoru yer alacak. Ayrıca 2 litrelik dizel ünitelerde ise 190 ve 240 beygir gücünde iki farklı motor versiyonu da yer alacak.

Variant ve Alltrack versiyonları ile de satışa sunulacak olan Yeni Volkswagen Passat, 2023 yılına kadar Almanya fabrikasında üretildikten sonra Çekya’daki Skoda fabrikasına taşınacak. Yeni Passat’ın Mayıs ayında satışa sunulması bekleniyor. Tüm Volkswagen Passat modellerini görmek için tıklayın

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir