2020 Yeni Honda Jazz Donanım Özellikleri Neler

Tokyo Otomobil Fuarı öncesi tanıtılan Honda markası Yeni Honda Jazz tanıtarak kullanıcıları ile aracı tanıştırdır. Tasarım çizgilerini bir önceki modele göre […]

Jazz Crosstar ön görünüş
Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 13 Haziran 2021 saat 14:07

Tokyo Otomobil Fuarı öncesi tanıtılan Honda markası Yeni Honda Jazz tanıtarak kullanıcıları ile aracı tanıştırdır. Tasarım çizgilerini bir önceki modele göre hemen hemen aynı şekilde devam ettirilen araçta bir çok yenilik var.

Honda Jazz Ne Zaman Geliyor?

2020 yılında piyasaya sürülmesi beklenen Honda Jazz‘ın Crosstar adı verilen crossover yapıya sahip bir seçeneği daha satış listelerine eklenecek.Honda Jazz’ın Crosstar versiyonu yerden yükseltilmiş, farklı ön ızgarası ve tavan rayları ile modelin farklı görünümde bir alternatifi olacak.

2020 honda jazz

Yeni Honda Jazz iç mekanda ince A sütunu ve geniş camları sayesinde oldukça ferah iç mekan ve net görüş açılarına sahip. Yakıt deposunun ön koltuk tarafına doğru kaydırılması ise arka koltukların hareket etmesi ve katlanması gibi fonksiyonel bir yapıya kavuşmasını sağlamış.

Motor seçenekleri henüz açıklanmayan Honda Jazz’ın ilk olarak hibrit bir sistem ile geleceği ve 2022 yılında ise %100 elektrikli bir üniteye sahip olacağı da duyuruldu. Donanım özellikleri arasında Trafik işareti tanıma ve adaptif hız sabitleme sistemi gibi güncel güvenlik teknolojileri de barındıran Yeni Jazz ‘ı kesşfetmek için tıklayın

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir