2014 model Yeni VW Scirocco Geliyor

VW grubunun efsane otomobili VW Scirocco 2008 yılında satışa sunulduğunda özellikle Türkiye’de gençlerin ilgisini çekmiş tek kapı olmasına rağmen neredeyse bir […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 18 Şubat 2014 saat 23:30

VW-Scirocco-05VW grubunun efsane otomobili VW Scirocco 2008 yılında satışa sunulduğunda özellikle Türkiye’de gençlerin ilgisini çekmiş tek kapı olmasına rağmen neredeyse bir 5 kapı araç kadar çok satış yakalamıştı.  VW Scirocco’nun geçen 5 yıl içinde bir çok makyajlanmış modeli piyasada kullanıcılar tarafından oluşturulsa da VW fabrika çıkışlı makyajlı yeni VW Scirocco yu yollara çıkarmaya hazırlanıyor ve 2014 model Yeni VW Scirocco Geliyor diyebilmek mümkün.

Ön Tampona Dikkat!

Golf GTI’a benzeyen ön tampona yapısı ile dikkat çeken otomobilde 17, 18 ve 19 inç ebatlarında yeni renk, malzeme ve alaşım jant tasarımları kullanılmış.Dynaudio Excite ses sistemi ve park direksiyon asistanı gibi özellikleri makyajlı seriye dahil edecek VW grup havalandırma ızgaraları ve gösterge panelindeki agresif çizgileri ile aracın iç dizaynında da gençlere yönelik bir çok yenilik yapmış vaziyette.

Standart modelinde 6 ileri vitesli manuel şanzımanla gelen otomobilde 7 ileri vitesli DSG tercihi de yapmakta mümkün. Yeni H7 -bi-xenon farlar ve LED arka stopların da yer aldığı VW Scirocco’nun Scirocco R modeli haricindeki bütün modelleri Start/Stop sistemiyle birlikte geliyor.

Yeni Scirroco farklı beygir gücü üreten motorlara sahip

Otomobilin 1,4 litre TSI motoru 125 beygir güç üretirken, 2 litre hacimli benzinli motoru, 180, 220 ve 280; 2 litre hacimli dizel motorlar  ise 150 ve 184 beygir güç üretebiliyor. Daha güçlü, daha sportif bir önceki nesle kıyasla %19 daha ekonomik yakıt tüketimi sunuyor.

 2014 VW Scirocco R Video

Resimler Burada

VW-Scirocco-09      VW-Scirocco-13 VW-Scirocco-12 VW-Scirocco-051 VW-Scirocco-05 VW-Scirocco-02

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir