2017 Ford Fiesta Özellikler

2017 Ford Fiesta hafta içinde yapılan törenle yenilenen tasarımı ve özellikleri ile sevenlerine tanıtıldı. Bir önceki nesline göre tasarımsal anlamda benzer […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 4 Aralık 2016 saat 11:39

2017 Ford Fiesta hafta içinde yapılan törenle yenilenen tasarımı ve özellikleri ile sevenlerine tanıtıldı. Bir önceki nesline göre tasarımsal anlamda benzer detayları ile beklentileri karşılayamamış olsa da 2017 Ford Fiesta ya ilk bakışta göze çarpan en önemli değişikliği ön tarafta bulunan ızgara yapısı oldu.

2017 Ford Fiesta da Neler Yenilendi

Ford Fiesta geçmişine göre büyük değişiklikler ile son 3 yılda çok büyük değişiklikler geçirdi. 2017 yılında yeni versiyonunda Titanium, Vignale, ST-Line ve Active olmak üzere 4 farklı versiyonu ile satışa sunulacak olan Fiesta  2017 yılından itibaren satışa sunulacak. Versiyonların en büyük özelliği ise almak isteyenler için birçok kişiselleştirilebilir özellik barındıracak.

2017 Ford Fiesta

Dış tasarımına ek olarak Panoramik cam tavan ve iç tasarımda 8 inçlik multimedya sistemine sahip olacak Yeni Fiesta’da yakıt tüketimi konusunda da bir çok avantaj sergilenecek. 3 silindirli yeni nesil 1.0 litrelik benzinli ve 1.5 litre 140 beygirlik dizel motor ünitelerinin yer alacağı Fiesta yakıt tüketimi ve enerjinin ekonomik kullanılması konularında rakipsiz olmayı hedefleyecek.

İç Tasarım

Ön konsolda bulunan 8 inclik mutimedya ekran araca güzel bir hava katmış diyebiliriz. Ford Fiesta rakipleri kokpit tasarımlarında daha fazla multimedya seçenek sunarken 2017 de çizgisini değiştirmekten uzak durup geleneksel sert plastik ve köşeli hatlarından vazgeçmemiş gözüküyor. İyi bir aydınlatma ille gösterge panelini öne çıkaran Ford mühendisleri 3.5 inclik bir yol bilgisayarı ile sürüş bilgilerini bu ekrana aktarmış.

Standart donanımında bluetooth ile konuşma, hız sabitleyicisi ve direksiyon üzerinden kumandaları sabit tutan fiesta deri kaplı 3 kollu direksiyonu ile spor bir hava katmak istenmiş. Otomatik park sistemi ve dijital klima seçenekleri her zamanki gibi opsiyonel olarak sunulacak.

2017 Ford Fiesta Fiyatları ve Yakıt Tüketimi

Güncelleme

2017 Ford Fiesta ülkemize 4 farklı motor seçeneği ile giriş yaptı. Motor seçeneklerinden biri Dizel diğer 3 seçenek ise Benzinli motorlar olarak sunuldu. Bunlar kısaca şöyle

2017 Ford Fiesta Resim Galerisi

bu yazımıda sizlere yeni 2017 Ford Fiesta dan bahsetmeye çalıştık. Önceki modelleri görmek ve yakıt tüketimlerini incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir