2018 BMW X2 İlk Reklam Filmi

BMW’ nin yeni crossover modeli olan BMW X2, önümüzdeki dönemde Türkiye’de de satışa çıkmak için hazırlanıyor. Türkiye satış fiyatı ve […]

2020-BMW-X-2-Serisi
Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 19 Aralık 2020 saat 21:55

BMW’ nin yeni crossover modeli olan BMW X2, önümüzdeki dönemde Türkiye’de de satışa çıkmak için hazırlanıyor. Türkiye satış fiyatı ve donanım seçenekleri hakkında henüz bir açıklama yapılmayan X2’nin 2018 planı şu anda Avrupa’daki pazarlama için çalışmalar sürdürülüyor olması. Bu reklam filmini izledikten sonra daha önce bu araç hakkında yazdığım Blog yazısını buradan inceleyebilirsiniz.

2018 BMW X2 Nasıl Olacak

BMW X2 modeli markanın bir diğer Crossover SUV modeli X1’e göre biraz daha sportif bir tasarıma sahip. Bu model daha çok BMW X4 ve X6′ nın küçük spor kardeşleri gibi hayatını devam ettirecek gibi gözüküyor. Dakota deri ve parlak siyah aksanlar ile tasarlanan model, panoramik cam tavan özelliğine de sahip. Buna ek olarak isteğe göre 17 inç veya 20 inç arasında değişen tekerlek boyutları ile satın alınabilecek gibi duruyor. Konsolda bulunan multimedya ekranı ise 8.8 inç ve renkli olması ile dikkat çekiyor. Filmde BMW X2’nin iç görünümünde iç aydınlatma olarak led ışıklar kullanıldığını da görüyoruz.

 

Bu Araçlar İlginizi Çekebilir

Avrupa müşterileri, 192 beygirlik benzinli motor ve 190 beygir ile 231 beygir güç üreten iki farklı dizel seçenekleri arasında seçim yapmak durumunda kalacaklar. Ülkemizde ise motor seçenekleri konusunda biraz daha düşük motor seçeneklerinin tercih edilmesini bekleniyor.

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir