2018 BMW X2 Yeni Kasa Nasıl Olacak

2018 yılı başında BMW severleri yeni bir model bekliyor olacak. Mart ayında tüm Avrupada aynı anda satışa sunulması planlanan Yeni […]

2020-BMW-X-2-Serisi
Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 19 Aralık 2020 saat 21:58

2018 yılı başında BMW severleri yeni bir model bekliyor olacak. Mart ayında tüm Avrupada aynı anda satışa sunulması planlanan Yeni 2018 BMW X2 modeli geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. BMW markasının X1 ve X3 modelleri arasında konumlandırılan Yeni 2018 BMW X2, BMW X1 modelinden yaklaşık 8 cm daha kısa.

2018 BMW X2 Dış tasarıma Genel Bakış

BMW X2 baktığınızda gerçekten kaslı görüntüsü sizi hemen etkiliyor. Ön tarafta standart bildiğimiz BMW böbrek yapısı ve çizgilerinin SUV uygulaması ile daha baskın ve büyük boyutlarda olduğunu görüyoruz. Ancak tamponun alt bölümündeki havalandırma kanalları ve ön doğru uzatılmış karlıklar cidden bir spor araba görüntüsünü hemen araca veriyor. Tamponun alt kısımlarından başlayarak aracın etrafını saran Gri krom kampalamalar iki renkli güzel bir çizgi oluşturmuş. Burada benim en sevdiğim özellik krom çıtaların camların çıtalarını sarmakla yetinmeyip yanlarda bulunan aynalarından etrafında gezinmesi. Daha sert çizgiler ile araca bir agresiflik katmış. Bunu net olarak söylemem lazım.

Daha Hırçın Bir Arka Tasarım

Aracın arka tarafına baktığımda ise iki yanda bulunan ve tamponun içinden çıkan egzoslar aracın yırtıcılığını arkadan gelen tüm arabalara göstermek için yapılmış gibi duruyor. Profilde yukarı doğru yükselen çizgiler arka bagaj çizgileri ile çok iyi bir bütünlük kazanmış ve L şeklinde yanlardan arkaya doğru uzanan arka stop farlarıyla şeklini tamamlamış.

2020-BMW-X-2-Serisi

Motor Seçenekleri

BMW X2 8 cm kısa olmasına rağmen yeni görünümü ile X1 modelinden daha hacimli ve sportif bir yapıya sahip olduğu gözlerden kaçmıyor. İç tasarımında bir çok yenilik yapılan araçta en çok dikkat çeken yenilik şüphesiz ki kokpitin oldukça sade bir tasarıma kavuşmuş olması. 3 farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak 2018 BMW X2 modelinde 2.0 litrelik benzinli ve yine 2.0 litrelik dizel motorlar görev yapacak. Bunlara ek olarak 1.5 litrelik benzinli motor seçeneğini de almak mümkün olacak.

Bu BMW Arabalar İlginizi Çekebilir

Sürüş Dinamikleri

Diğer BMW modellerinde olduğu gibi Comfort, Eco Pro ve Sport olmak üzere 3 farklı sürüş moduna sahip olan 2018 BMW X2 model ayrıca sport görünüm isteyenler için yine M Sport donanımı ile de satın alınabilecek. İlk kez çok renkli Head-Up Display ile donatılan Yeni 2018 BMW X2 modelinin X1 ve X3 modeli arasında bir fiyat aralığında konumlandırılacağı gelen bilgiler arasında.

araç ülkemize girdiğinde buradaki linkten fiyat ve özelliklerini bulabilirsiniz. 

 

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir