2018 Honda Accord Teknik ve Donanım Özellikleri

2018 Honda Accord Tanıtıldı Honda markasının amiral gemisi olan Civic modelinden sonra çizgisi değiştirilecek lüks segment aracı 2018 Honda Accord […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 18 Temmuz 2017 saat 11:08

2018 Honda Accord Tanıtıldı

Honda markasının amiral gemisi olan Civic modelinden sonra çizgisi değiştirilecek lüks segment aracı 2018 Honda Accord sonunda görücüye çıktı. 2018 Honda Accord 2017 sonbaharında satışta olacak ancak ülkemizde 2018 ikinci çeyrekte gelmesi muhtemel. 1.5 litrelik benzinli, 2.0 litrelik benzinli ve 2.0 benzinli-elektrikli hibrit motorlar ile satışa sunulacak olan 2018 Honda Accord, önceki modeline  göre daha spor çizgiler ve oranlar ile tasarlanmış gözüküyor. Honda aracı Coupe olarak satışa çıkmayacak ancak tasarımındaki çizgilere baktığımızda coupe tavan çizgisine sahip olduğunu görüyoruz.

Honda Accord Değişen Özellikler

4879 mm uzunluğunda, 1859 mm genişliğinde ve 1450 mm yüksekliğinde tasarlanan Honda Accord, 2829 mm dingil mesafesine sahip.Dış bölümde 9 lambalı full farlara, led sis farlarına, 19 inçlik alaşım jantlara ve led stop lambalarına sahip.

Honda Accord Donanım Özellikleri

2018 Honda Accord iç tasarımına baktığımızda aracın konfor olarak kendini geliştirdiğini görüyoruz. Bu gelişimde çift bölgeli otomatik klima, iç ortam aydınlatması, uzaktan motor çalıştırma ve start düğmesine en dikkat çekici özellikler arasında yer alıyor. 12 farklı şekilde ayarlanabilen hafızalı sürücü koltuğu, 4 kademeli kol desteği ile koltuklarda ısıtma kullanılmış. Buna ek olarak opsiyonel olarak Apple CarPlay, Android Auto, 7 inçlik bilgi-eğlence ekranı ve 10 hoplarlörlü 450 wattlık ses sistemi de isteğe bağlı olarak alınabiliyor.

Aracın içine bakıldığında tam bir premium algısı yaratıldığını görüyoruz. Özellikle otomatik modellerde vites’in orta bölümde olmayışı ve bunun yerine bol bol küçük eşyalarınız için yer bırakılmış olması göze hoş geliyor. Ahşap kaplama ve yumuşak plastik birleşmesi ile güzel bir görüntü elde değilmiş. Özellikle aracın hacmi nedeni ile ön tarafta ayakları uzatacak hayli yer var.

2018 Honda Accord

Honda Accord, gelişmiş güvenlik ve sürücü destek sistemleriyle sizi korumak için özellikle daha da geliştirilmiş. Çarpışma anı freni, ön çarpışma uyarı sistemi, şerit takip sistemi, cruise control, trafik levhası tanıma sistemi ve kör nokta uyarı sistemi gibi bir çok güvenlik sistemi sayesinde sürüş alışkanlıklarını daha güvenli bir hal alacak gibi duruyor.

2018 Honda Accord Türkiye fiyatının vergiler dahil 200 bin TL ‘nin üzerinde olması bekleniyor. Bu yazımızda size 2018 Honda Accord hakkında tanıtıcı bilgiler vermeye başladık. 2017 Honda modellerini ziyaret etmek için burayı tıklayabilir düşük yakıt tüketimine sahip araçları karşılaştırabilirsiniz.

Honda Accord Resim Galerisi

Yorumlar

  • Nurettin GÜN dedi ki:

    2017,2018,honda cıvıc ve accord,un içine ettiniz,nebiçim çirkin kasa yapmışsınız,kasa dediğin passat ve hyundai elantra sedan gibi yakışıklı olmalıydı,

  • Yorum Yaz

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir