2018 Kia Ceed Tanıtıldı

2018 Kia Ceed Tanıtıldı Kia markasının tüm Avrupa’da 600 binden fazla satış başarısı yakalayan modeli olan 2018 Kia Ceed önümüzdeki […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 17 Şubat 2018 saat 15:58

2018 Kia Ceed Tanıtıldı

Kia markasının tüm Avrupa’da 600 binden fazla satış başarısı yakalayan modeli olan 2018 Kia Ceed önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahne almaya hazırlanıyor. Community of Europe with European Design (Avrupalıya Avrupalı Tasarım) sloganının kısaltması olan yeni Kia Ceed, daha keskin çizgileriyle sahip bir tasarım ve sportif bir görünümü ile dokunuşları netleştiren bir görüntü sergiliyor.

2018 Kia Ceed

 

Kia Ceed Değişiklikler

Kia markasının klasikleşmiş kaplan burun yapısını yeni tasarımında da koruyan 2018 Kia Ceed, uzayan ve genişleyen boyutları ve sunduğu 395 litrelik bagaj hacmiyle B Segment’inde rakiplerinin önüne geçiyor. İki farklı lansman rengi ile sunulan Ceed Mavi ve Kırmızı renkleri ön plana çıkarmak istemiş. Ceed artık Kırmızı rengi ile gözleri doldurmaya başlayacak. 2018 Kia Ceed İç mekanında ise kontrol panelinde yer alan ses ve havalandırma kontrol butonları bir önceki nesilde kullanıldığından daha iyi kullanılmış. Yine bir önceki nesilde olduğu gibi çok fazla buton ile karşılaşıyoruz ancak daha derli toplu diyebilirim. Bu butonların hemen üzerine konumlandırılan 8 inçlik dokunmatik ekran dikkatlerden kaçmıyor diyebilirim.

2018 Kia Ceed

Motor Seçenekleri

Kia Ceed ‘de 120 beygirlik 1.0 ve 140 beygir 1.4 litrelik benzinli motor görev alacak. Dizel motor seçenekleri ise 115 ve 136 beygir gücüne sahip 1.6 turbo dizel motorlar olacak.

Kia Ceed 6 ileri manuel ve 7 ileri çift kavrama özelliğine sahip DCT otomatik şanzıman seçeneklerine yer verilen Yeni Ceed’de aynı zamanda ilk defa sürüş modları da görev yapacak. Donanım listesinde ise yine ilk kez yer alan ön cam ısıtma ve şerit takip sistemi gibi yeni nesil teknolojiler de bulunuyor. Kia Ceed Station Wagon karoser seçeneği ile birlikte yaz sonunda Türkiye de satılması planlanıyor. 2018 Kia Ceed, spor araç tutkunlarının performans beklediği versiyonu olan Ceed GT versiyonunun üretilip üretilmeyeceği henüz netlik kazanmadıç

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir