2018 Seat Arona Tanıtılıyor

SEAT Arona 2018 de Yollarda 2017 yılının en popüler kategorisi olan SUV de her gün yeni bir oyuncu duymaya devam […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 8 Temmuz 2017 saat 13:19

SEAT Arona 2018 de Yollarda

2017 yılının en popüler kategorisi olan SUV de her gün yeni bir oyuncu duymaya devam ediyoruz. Yeni markamız ise SEAT. Seat, yeni küçük SUV segmenti aracı Seat Arona modelini yakın zamanda tanıtmaya hazırlanıyor. Eylül ayında yapılacak Frankfurt Otomobil Fuarında tanıtılması beklenen Seat Arona ve 2018 yılı başlarında piyasaya sürülecek olan Yeni Arona modeli Nissan Juke, Renault Captur ve Peugeot 2008 modellerine SUV pazarında rakip olmaya çalışacak.

Seat AronaGeçtiğimiz günlerde yayınladığımız 2017’nin en çok satılan SUV araçları listesinde yer alan tüm araçlara rakip olmayı hedefleyen Arona için türkiye önemli bir stratejik önem içeriyor. Özellikle bu segmentte fiyat performans olarak Duster modelinin hegemonyasını gördüğümüz ilk 6 ayda Arona’nın satışını merakla bekleyeceğiz.

Çok sayıda kişiselleştirilebilir renk seçeneği sunacak olan Seat Arona, sınıfına göre geniş olan 400 litrelik bagaj hacmi ile dikkat çekiyor. Android Auto ve Apple Car Play desteği ile birlikte Beats Ses sistemi gibi opsiyonel multimedya özellikleri barındıracak olan Yeni Seat Arona aynı zamanda FR donanım paketine de sahip olacak. Bu da bize özellikle spor modelleri tercih eden kullanıcıların da Compact SUV modellerine ilgi duyma heyecanını arttıracağını gösteriyor.

Seat Arona Avrupada farklı motor seçenekleri ile satışta olacak. 1.0 TSI ve 1.5 TSI olmak üzere 2 benzinli seçeneği 1 litrelik motoru 95 ve 115 hp’lik ünitelerde sunulurken, 1.5 TSI 150 beygirlik ünitesi FR adı ile satışa sunulacak. 1.6 TDI dizel motor seçeneği ise yine 115 beygirlik güç üretecek. Tüm motor seçeneklerinde manuel ve otomatik vites seçenekleri de Yeni Seat Arona modelinde yer alacak.

 

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir