2018 Yeni Kasa Volkswagen Golf Sportsvan

2014 yılının ortalarından bu yana Volkswagen Golf Sportsvan ekstra koltuk yüksekliği, esneklik ve arabada yer arayanların tercih ettiği bir araç […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 30 Ağustos 2017 saat 13:57

2014 yılının ortalarından bu yana Volkswagen Golf Sportsvan ekstra koltuk yüksekliği, esneklik ve arabada yer arayanların tercih ettiği bir araç oldu. Volkswagen, Frankfurt da yapılacak olan Franfurt Otomobil Fuarı’nda ilk kez görüciye çıkacak olan kompakt Golf Sportsvan’ı yenileyerek tanıtacağını duyurdu. Teknoloji konusunda yeni Sportsvan, üç yeni TSI benzinli motor, geniş bir yardım sistemi serisi, yeni nesil bilgi-eğlence sistemi (jest kontrollü üst sistem) ve standart ekipmanlara ek aksesuarlar barındıracak.

Golf Sportsvan Genel Özellikleri

Ön tarafında Full LED farları ile dikkat çeken yeni modelin içine girdiğimizde ise 9.2 inçlik multimedya ve navigasyon sistemi içeriyor. Çarpışma önleyici ve yaya algılama sistemi gibi yüksek güvenlik teknolojilerine de yer verecek olan Yeni Golf Sportsvan, 3 benzinli TSI ve 2 dizel TDI motor seçenekleri ile donatılacak. Hem güçlü TSI motorları, hem de yakıt tüketimini ve emisyonları azaltmak için belirlenen çalışma standartlarındaki motorlar dört silindirin ikisini de devre dışı bırakan Aktif Silindir Yönetimi ile birlikte çalışıyor.

Golf Sportsvan‘da daha fazla güvenlik ve rahatlık sağlayan özellikler bulunuyor. Bunlar ;

  • Yaya İzleme (Şehir Acil Frenleme Sistemli Ön Yardımın bir parçası)
  • Traffic Jam Assist (60 km / saat’e kadar yarı otomatik dur-kalk sürüşü gibi)
  • Emergency Assist
  • Park Assist’in en yeni nesilleri ve proaktif yolcu koruma sistemi ile çekme sırasında geri almayı kolaylaştıran Trailer Assist (Park Assist dahil)

Eylül ayı itibari ile ilk olarak Almanya’da satışa sunulması planlanan Yeni Sportsvan modelinin Türkiye pazarına sunulup sunulmayacağı belli değil.

Sportsvan Resim Galerisi

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir