2019 Citroen Yeni Cactus Fiyat Listesi, Sürücü Destek Sistemleri

Yenilenen Cactus, yenilenen sürücü destek sistemleri ile daha huzurlu ve güvenli sürüş sunuyor.

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 19 Eylül 2021 saat 11:17

2019 Citroen Yeni Cactus Fiyat Listesi, Sürücü Destek Sistemleri

Yenilenen Cactus, yenilenen sürücü destek sistemleri ile daha huzurlu ve güvenli sürüş sunuyor.

Benzinli manuel ve dizel manuel üniteleri 109 bin TL’ den başlayan fiyatlar ile satışa sunulan Citroen Cactus, benzinli otomatik ve dizel otomatik olarak da showroomlardaki yerini aldı.Bu versiyonların fiyatı ise 117.900 TL olarak açıklandı.

Yeni sürücü destek sistemleri ile kullanıcı daha rahat ettiren bir yapıya sahip olan 2019 Cactus şu özelliklere sahip;

Park Desteği: Bu sistem ile sürücü sadece faz ve fren kontrolü yapıyor.Sistem ile boş park alanını algılayarak manevrayı kendiliğinden yapıyor ve rahatça bir park imkanı sağlıyor.

Geri Görüş Kamerası: Geri vitese geçildiğinde 7 inçlik ekranda kameraya devreye giriyor. Böylece arkada varsa bir engel rahatça görülebiliyor ve mesafeye göre sürücü kendini ayarlayabiliyor.

Yokuş kalkış desteği: Bu sistem ile %3 ve üzeri eğimlerde ayağınızı frenden çekseniz bile araç arkaya kaymıyor. Sürücüye gaza basma zamanı tanıyan bu sistem ile zorlu yokuşlarda stressiz bir sürüş elde edilebiliyor.

Viraj içi Aydınlatma Fonksiyonu: 40 km/s ve üzerine hızlarda devreye giren bu sistem direksiyonun yönüne göre 75 dereye kadar aydınlatma yapıyor.

Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma: Sürücüler artık ellerini cebinden çıkarmadan kapıları kitleyebilir, açabiliyor ve hatta aracı çalıştırabiliyorlar.

Foto Galeri

Genel,Otomobil Haberleri,Yeni Model Arabalar

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir