2019 Lamborghini Urus Tasarımları Geldi

Lamborghini denilince akıllara hız, tutku ve zengin bir hayat gelir. İşte bu fikirleri bir araya getirmeyi başaran markanın yeni modeli Lamborghini Urus‘ […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 29 Kasım 2017 saat 19:48

Lamborghini denilince akıllara hız, tutku ve zengin bir hayat gelir. İşte bu fikirleri bir araya getirmeyi başaran markanın yeni modeli Lamborghini Urus‘ un tanıtımına günler kala Instagram’da yayınlanan görsellerde kokpitin nasıl göründüğüne dair ipuçları merakla bekleyenler için duyuruldu diyebilirim.

Lamborghini Urus

Lamborghini Urus Nasıl Olacak 

Resimlerde göreceğiniz üzere, Lamborghini Urus modeli de Bentley Bentayga ve Porsche Cayenne gibi özel bir kabine sahip olacak. Bilindiği üzere bu üç araç aynı platform üzerine kuruluyor. Lamborghini Urus içine bakıldığında spor otomobillerde alıştığımız düz tabanlı direksiyon simidi, karbon fiber kaplamalar ve metalik aksanların bulunduğu sportif bir kabin bizi bekliyor.

Spor Otomobile Eğlence Merkezi

Genel olarak spor otomobillerde teknolojinin en odak noktası motor olduğu için multimedya ve kokpit içi teknolojide ortalarda yoklardır. AncakLamborghini Urus ‘un en dikkat çekici özelliği, gösterge paneli, bilgi-eğlence sistemi ve klima için üç farklı ekran kullanılması olması bizi şaşırttı doğrusu. İkinci ekran üzerinde Urus’ ın 6 farklı sürüş moduna kolay erişim sağlayabiliyor olması da ayrı bir geliştirme olmuş.

Lamborghini UrusLamborghini Urus’un da bulunan diğer özellikler ise iki tonlu deri koltuklar ve altıgen hava çıkışları gibi gözüküyor. Tabi diğer merak edeceğimiz özellik ise motor gücü ve hacimler.Lamborghini Urus yaklaşık 650 hp gücünde 4.0 litrelik V8 ünite ile tasarlanıyor. Urus 100 km/s hıza 3,7 saniyede ulaşabiliyor ve tahmin edeceğiniz gibi inanılmaz bir G kuvveyine sahip olacak. Urus’un Maksimum hızı ise 302 km/s ve 4 Aralık 2017 de kullanıcıları ile buluşacak.

Ortalama yakıt tüketiminin 14.7 litre olması beklenen Lamborghini Urus’un çıkış fiyatı henüz belli değil. Açıklandığında site üzerindeki yerinden bulabilirsiniz. Dilerseniz tüm Lamborghini ‘leri ve özelliklerini buradan bulabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir