2020 Land Rover Discovery Sport Yenilendi

Land Rover Discovery Sport yeni yüzü ve emisyon oranları düşürülmüş daha verimli motor seçenekleri ile yenillendi. Land Rover Markasının klasik […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 4 Ekim 2019 saat 20:44

Land Rover Discovery Sport yeni yüzü ve emisyon oranları düşürülmüş daha verimli motor seçenekleri ile yenillendi. Land Rover Markasının klasik çizgilerini taşıyan tasarımı ile daha sportif görünen Land Rover Discovery Sport, barındırdığı teknolojileri ile geleceği araç içi konfor ile birleştirmiş.

Araç içinde Premium seviye malzeme ve işçilik kalitesi barındıran Land Rover Discovery Sport’un 5+2 oturma düzeni ile toplam 7 kişilik koltuk kapasitesine sahip olan modelin ikinci sıra koltukları kayabilme özelliğine sahip.Bu sayede artık diz mesafesinde de kendine başka bir alan yaratıyor diyebiliriz.

Land Rover Discovery Sport Model Seçenekleri

Her zaman olduğu gibi S, SE ve HSE donanım paketleri ile satışa sunulan model opsiyonel olarak 17 ile 21 inç arasında değişen hafif alaşımlı jant seçenekleri ile de satın alınabiliyor. Markanın ilk kablosuz şarj ünitesine bu modelde yer verilirken, sürücünün alışkanlıklarını değerlendirip kaydedebilen bir yapay zeka da yer alıyor. Buna göre koltuk, klima, müzik ve direksiyon gibi ayarlar araç tarafından öğrenilip hafızasına otomatik olarak kaydedilebiliyor.

Alt kamerası sayesinde özellikle engebeli arazide maksimum güvenlik sağlayan ve aracın altınında korunmasını sağlayan sistemde Land Rover Discovery Sport ayrıca Kum, Çim, Kar ve Çamur gibi sürüş modlarını ise yine otomatik olarak kendi uygulayabiliyor. Tüm Land Rover modelleri için burayı tıklayabilirsiniz. 

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir