2020 Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen markasının Golf ve Beetle’dan sonra takipçileri tarafından takip edilen ve en popüler modelleri arasında olan Volkswagen Passat‘ın tamamen değişen […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 6 Ağustos 2019 saat 14:17

Volkswagen markasının Golf ve Beetle’dan sonra takipçileri tarafından takip edilen ve en popüler modelleri arasında olan Volkswagen Passat‘ın tamamen değişen altyapısı ve yeni çizgileri ile Volkswagen Passat Alltrack versiyonu Almanyada yapılan tanıtımla satışa sunuldu.

Volkswagen Passat Alltrack

Ülkemizde Passat Variant olarak satılan modelin daha yüksek ve crossover çizgiler taşıyan versiyonu olan Yeni Volkswagen Passat Alltrack normal şebekeden de şarj edilebilen elektrikli, hibrit ve dört tekerden çekişe sahip motor çeşitleri ile satışta kendini gösteriyor. Kokpitte yer alan dijital ekran istenildiği gibi özelleştirilebilirken, Apple Car Play ve Android Auto altyapısına sahip multimedya sistemine SIM kart takılarak aracın her zaman çevrimiçi kalması da sağlanabiliyor.

Volkswagen Passat Alltrack  Teknolojisi

Bunların hepsine ek olarak Yeni Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, aracı güvenli bir şekilde götürürken aynı zamanda trafik levhalarını okuyarak hız limitlerinde kalıyor, viraj ve kavşaklara geldiğinde ise gerekli ayarlamaları otomatik olarak yapabiliyor. Daha kısa fren mesafesi sunan Yeni Passat Alltrack yaya izleme özelliği ile ani bir şekilde önünüze çıkacak yayalar için daha fazla güven sunuyor. Yeni sistemleri sayesinde cep telefonunuz ile eşleştirilebilen Passat Alltrack’a girmek ve çalıştırmak için kontak anahtarı taşımanıza gerek kalmıyor. Telefonunuz üzerinden bu işlemlerin hepsini yapabiliyor ve aracı istediğiniz şekilde kontrol edebiliyorsunuz.

Volkswagen Passat Alltrack

Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmayan Yeni Volkswagen Passat Alltrack modeli 365 bin TL başlayan fiyatlarla şu anda satışa sunulmuş vaziyette. Türkiye fiyatı da ortalama 540 bin TL den başlar diye düşünebiliriz. Diğer Volkswagen modellerini incelemek ve yakıt tüketimleri hakkıda bilgi almak için buraya tıklayın

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir