2021 Fiat Güncel Fiyatları

İtalyan asıllı Fiat firması tarafından üretilen ve Türkiye de satışa sunulan araçların 2021 güncel fiyatlarını bu sayfada sizin için listeledim. […]

fiat egea cross
Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 17 Ekim 2021 saat 12:59

İtalyan asıllı Fiat firması tarafından üretilen ve Türkiye de satışa sunulan araçların 2021 güncel fiyatlarını bu sayfada sizin için listeledim. Fiyatlar her ay başında otomatik olarak güncellenerek sunulmaktadır. Fiat cephesinde fiyatlar ne yöne doğru hareket etmiş görebilirsiniz.

2021 Fiat Egea Fiyatları

2021 Fiat Doblo Fiyatları

2021 Fiat 500 Fiyatları

2021 Fiat 500x Fiyatları

Fiat’ın, 2021 yılında pazar liderliğini sürdürüyor. Marka toplam pazarda sürdürdüğü liderliğini mayıs ayında da korudu. Fiat, ilk 5 ayda hem otomobil hem de toplam otomotiv pazarının en çok tercih edilen markası oldu. Fiat’tan yapılan açıklamaya göre, Egea model ailesinin yanında Doblo ile Fiorino modellerinin de performansıyla dikkati çeken marka, 5 ayda gerçekleştirdiği 47 bin adet otomobil ve hafif ticari araç satışı ile yüzde 15’lik pazar payı elde etti. Egea Sedan’ın satış adedi mayıs ayında 5 bin 250 adet olurken, Egea Cross dahil tüm model ailesinin 5 aylık satış rakamı 31 bin 615 adet olarak gerçekleşti.

Fiat marka otomobillerin güncel fiyatlarını listelediğimiz bu yazımızda daha eski yıllara ait arabaların fiyatlarını görmek ve değerlendirmek için bu linke tıklayabilir ve güncel fiyatlar ile yakıt tüketimi bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir