Hyundai üretilen Kona modeli, 48.4 kWh bataryasından güç alarak 156 beygir güç üretir. Hızlı şarj ünitelerini kullanarak DC Sarj da maksimum 75 kWh ile şarj edebilir ve %10 - %80 doluluk oranına 43 dakikada ulaşabilirsiniz. Hyundai Elektrikli Kona 0 - 100km hızlanması 9 saniyedir. AC Şarj istasyonlarında 11 kWh ile şarj ederseniz araç %80 doluluk oranına 5.1 saat de ulaşacaktır. Elektrikli Kona full dolu batarya ile 295 km yol yapmaktadır.
Hyundai markası tarafından üretilen Kona, 48.4 kwh bataryasından güç alarak 156 hp beygir güç üretir. Elektrikli motor kullanan araçlarda tüm tork anında üretilir. Oysa ki bir içten yanmalı araçta motorun tork üretmek için birkaç devir alması ve bu gücü tekerleklere ulaştırmak için önce şanzıman aracılığıyla yönlendirmesi gerekir. Elektrikli araçlarda doğrudan yüksek torkta ve elektrikli motorun yüksek devirlerinde bile debriyaja gerek kalmaz. Hangi hızda olursanız olun istediğiniz zaman anında hızlanabilir ve gaz pedalından ayağınızı çektiğinizde durabilirsiniz. Hyundai Elektrikli Kona 0 - 100km Hızlanmanması 9 saniyedir. AC Şarj istasyonlarında 11 kWh ile şarj ederseniz araç %80 doluluk oranına 5.1 saat de ulaşacaktır. Hızlı şarj ünitelerini kullanarak DC Sarj da maksimum 75 kWh ile şarj edebilir ve %80 doluluk oranına 43 dakikada ulaşabilirsiniz. Elektrikli Kona full dolu batarya ile 295 km yol yapmaktadır. Bu mesafe havanın sıcak soğuk olması ya da yağmurlu olması gibi değişkenlerden ve kullanıcının aracı kullanım tipine göre değişiklik gösterecektir.
Elektrikli araçların yakıtı benzinli araçlara göre daha ucuzdur. Yılda ortalama kilometre yapıldığını ve benzine yaklaşık ₺ harcandığını varsaydık. Buna kıyasla, aynı mesafe için Hyundai Kona araca güç sağlamak için gerekli elektriğin maliyeti daha düşüktür. Bu da ortalama beş yıllık araç kullanımı süresinde size ₺'ye varan tasarruf demektir.