2017 Opel Insignia

Opel son yıllarda en üst segment araçlarından biri olan Opel Insignia modelinin yeni nesli olan 2017 Opel Insignia geçtiğimiz günlerde resmen tanıttı. […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 10 Aralık 2016 saat 14:20

Opel son yıllarda en üst segment araçlarından biri olan Opel Insignia modelinin yeni nesli olan 2017 Opel Insignia geçtiğimiz günlerde resmen tanıttı. Yeni 2017 Opel Insignia’nın lansmanı ise 2017 Mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı‘nda gerçekleştirilecek.

2017 Opel Insignia Neler Yeni

Eski tasarımında dış görüntüsünde sedan yapısı ile tanıdığımız insignia yenilenen tasarımında coupe tarzına geçiş yapıyor. Opel Insignia gerek dış gerekse iç mekanı ile premium bir görüntü kazanmış durumda. Önceki tasarımına göre 175 kg daha hafifleyen modelde aks mesafesi 92 mm daha arttırılarak özellikle arka yaşam alanında sunulan mesafeler oldukça iyileştirilmiş durumda.

Farlar da yapılan gündüz aydınlatma alanları çift hatlara sahip iki lef’in aynı sırada geriye uzanan tasarımına şahitlik etmiş. Özellikle bu ledlerin tasarımları aracın ön kısmına ciddi bir bakış katmış. Aynı şekilde çift çizgili ledler arka stop farlarında da ön tarafa uyum sağlamış.

Yeni nesil 2017 Opel Insignia da 4×4 çekiş sistemi de eklenirken yenilenen şanzıman 8 ileri otomatik vites seçeneği ile birlikte sunuluyor. Opel’in FlexRide şasi sistemi ise yeni modelede 3 farklı sürüş modu kombinasyonu ile birlikte yer alıyor.

Yeni 2017 Opel Insignia içinde ise yenilenen Teknoloji sınıfı gözlerden kaçmıyor. Head-Up Display ile bilgileri ön cama aktarabilme özelliği ile güvenli sürüşü arttırmayı hedefleyen Opel, 360 derecelik görüş kamerası, adaptif hız sabitleme sistemi, AGR sertifikasına sahip hafıza ve masaj fonksiyonlu koltuklar, otomatik düzeltme özelliği barındıran şerit takip sistemi bu teknoljilerini opsiyonel olarak paketlerin içine dahil etmiş.

Bu teknolojilere ek olarak mobil teknolojilere de yer veren Yeni 2017 Opel Insignia, araç içi kablosuz şarj ünitesinin yanısıra AppleCar ve Android Auto uyumlu multimedya sistemine de sahip olacak.

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir