2020 Citroen C3 Yenilenerek Geri Döndü

2020 Citroen C3 Yenilendi Citroen markasının modelleri arasında son dönemde çok satan 2020 Citroen C3  modeli yenilene yüzü ile tükecinin […]

Bu makalenin yazarı Kerem Bozokluoglu
Yazar : Kerem Bozokluoglu
Yayınlanma Tarihi : 21 Haziran 2020 saat 13:34

2020 Citroen C3 Yenilendi

Citroen markasının modelleri arasında son dönemde çok satan 2020 Citroen C3  modeli yenilene yüzü ile tükecinin beğenisine sunuldu. Daha önce bir çok eleştirmen ve kullanıcı tarafındana geçer not alan aracın iç mekanında değişikliğe yer verilmemiş ancak C3 modelinin dış tasarımına yeni çizgiler bulunuyor.

Pazarda Peugeot 208 ve Renault Clio gibi ciddi rakipleri arasında bulunan C3, kişiselleştirilebilir bir yapıya sahip olması ile diğer araçlardan farklı olmak ve bu özelliği ile ilgili olarak yeni versiyonunda müşterilerine 100 den fazla farklı renk seçeneği sunmak istiyor.

Önceki neslinde fotoğraf ve video kaydedip bunları sosyal medyada paylaşan teknolojisi ile Sosyal Otomobil olarak tanımlanan 2020 Citroen C3 , bu özelliklerini makyajlı halinde de taşımaya devam etmiş. Buna göre ön kamerasından istenildiğinde iç ve dış video kaydı yapabiliyor.

Motor Seçenekleri

Citroen C3’ün Türkiye’de yılın son 3 ayında satışa sunulması bekleniyor. Aracın motor seçenekleri ise;

  • Citroen C3 1.2 litre 110 beygirlik Benzinli motor
  • Citroen C3 1.5 litre 100 beygirlik Dizel Blue HDi motor

Tüm Citroen modellerini görmek için buraya tıklayabilir veya tüm Citroen C3 modelleri ve yakıt tüketimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir