2022 Mitsubishi Space Star 1.2 Intense CVT

Fiyat : 311900 TL
Segment : Array
Yakıt Türü : Array
Vites Tipi : 6 ileri Otomatik
Motor Hacmi : 1193 cc
Beygir Gücü : 80 beygir
Ort. Tüketim : 4.90 lt
0-100 Hızı: 14 saniye
Aracı İncele

2022 Hyundai i10 1.2 Style AMT

Fiyat : 309200 TL
Segment : Array
Yakıt Türü : Array
Vites Tipi : 5 ileri Otomatik
Motor Hacmi : 1197 cc
Beygir Gücü : 84 beygir
Ort. Tüketim : 4.90 lt
0-100 Hızı: 16 saniye
Aracı İncele

2022 Hyundai i10 vs 2022 Mitsubishi Space Star

Genel Değerlendirme:

Bu iki aracı karşılaştırdığımızda Spase Star’ın B Segmentinde bir araba olmasından kaynaklı olarak A Segment arabası olan Hyundai i10 dan daha iyi bir iç hacme sahip olduğunu görüyoruz. Buna karşın eğer bagaj hacmi konusunda daha iyi bir araç arıyorsanız bu sefer i10 daha iyi bir bagaj hacmi sunuyor. İki aracın da motor hacimleri ve beygir güçleri aynı ancak Space Star 6 ile otomatik bir şanzıman sunduğu için vites aralıkları daha küçük. Bu nedenle hızlanma konusunda da i10 dan daha performanslı diyebiliriz. Araç karşılaştırılırken en önemli konu aracın ikinci elde satış durumunun bilinmesi. Space Star, Hyudai i10’a göre daha az bilinen bir araç olsa da daha hızlı satışa sahip olduğunu söylemek mümkün. Bu iki araca sahip olan okuyucularımızdan yorumları bekliyoruz. Teşekkürler.

Yorumlar

  • Ali Osman dedi ki:

    Aracı 10 sene kullanmayacağım diyorsanız kesinlikle i10 alın. Hem servis ağı hem de ikinci el de mitsubishi çok zayıf kalıyor. Bir de bagaj spacestarda hiç yok neredeyse. İ10 1.2 elite paket tavsiye edilir.

  • Selim Büyüktaşkın dedi ki:

    i10 hem gitmiyor hemde çok sağlam yakıt tüketiyor.Bagaj hacmi dışında hiçbir artısı yok

  • Mustafa Tuncali dedi ki:

    spacestar tercih edilir. en önemli kıstas ikinci el kaygısı. binici iseniz bu sorun değil. spacestar daha küçük bagaj sunsa sa daha geniş iç hacim sunar içine binince farkı hissedersiniz. bu arada ikinci kez space star sahibiyiz ikinci elde bilen araştıran gelince çabuk satılıyor biz 2 haftada satmıştık aracımızı. yinede bilinirlik açısından i10 un önde olduğunu kabul etmek gerek. diğer durumların hepsinde mitsubishi daha iyi. tavsiyem güvenlik ve yakıt konusunda daha iyi olduğunu bildiğim spacestar yönünde.

  • Yorum Yaz

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir